Prijava
Tablice Unos rezultata
Sezona
Liga

 ImeOdigPobSetGemBod
1. Marko Dujmovic224:024:76
2. Boris Krtalić100:24:121
3. Tibor Grubišić100:23:121
4. Džemal Tipura000:00:00
5. Mehmed Kljako000:00:00


Zadnji rezultati


3C. Liga
16.9.2019. - TK "Mostar"
Stjepan Livaja166
Dejan Šupljeglav633


5B. Liga
16.9.2019. - TK "Mostar"
Marin Majstorović76
Marko Zovko52


4C. Liga
16.9.2019. - TK "Mostar"
Josip Mišić66
Marko Ćorić31


Prijateljska
16.9.2019. - "Vrelo" - Rodoč
Nikola Soče757
Marko Grđan576


2A. Liga
16.9.2019. - TK "Mostar"
Darko Maric6210
Mladen Jurisic266


4D. Liga
16.9.2019. - TK "Stari Grad" Mostar
Zoran Prskalo66
Josip Brkić40


Prijateljska
15.9.2019. - TK "Mostar"
Davor Martinović66
Roberto Čović24


2B. Liga
15.9.2019. - TK "Mostar"
Dubravko Simunovic76
Almir Mataradžić53


5F. Liga
15.9.2019. - TK "Mostar"
Damir Bunoza66
Josip Dragić11


4B. Liga
15.9.2019. - TK "Mostar"
Marko Marić66
Dario Primorac22


4C. Liga
15.9.2019. - TK "Mostar"
Damir Lasić66
Marko Ćorić23


6B. Liga
15.9.2019. - TK "Mostar"
Ivan Pehar66
Dario Paponja00


3B. Liga
15.9.2019. - TK "Stari Grad" Mostar
Slaven Ramljak567
Adnan Januzaj745


2A. Liga
14.9.2019. - TK "Stari Grad" Mostar
Vedran Kordic66
Mladen Jurisic13


3A. Liga
13.9.2019. - TK "Mostar"
Roberto Čović636
Bernard Stojanović061


3B. Liga
13.9.2019. - TK "Stari Grad" Mostar
Zoran Marijanović66
Adnan Januzaj31


4B. Liga
13.9.2019. - TK "Mostar"
Dario Primorac67
Toni Jandrić45


3D. Liga
13.9.2019. - TK "Mostar"
Goran Kolobara2710
Boris Barbarić651


2A. Liga
13.9.2019. - TK "Mostar"
Davorin Primorac66
Ante Saravanja21


6B. Liga
13.9.2019. - TK "Mostar"
Stjepan Likic66
Dario Paponja00

Neodigrani susreti


INTERVIEW MJESECA: Josip Lesko - Doktor!

Jedan je "Doktor" u našoj ligi, iako doktora imamo više. Danas ćemo vam pobliže predstaviti našeg člana Josipa Lesku, koji je bio jako zanimljiv sugovornik!

TLRM: Recite nam nešto više o vašim teniskim počecima, jesu li temelji udareni u djetinjstvu ili ste se tenisom počeli baviti kasnije?

Josip: Temelji su udareni u djetinjstvu. U ratnom sam razdoblju jedno vrijeme živio u selu pored Čitluka, a u istom je jedan povratnik iz Kanade napravio teniski teren koji i danas postoji i revitaliziran je. Tu sam napravio svoje prve teniske korake, kao i mnoga djeca iz toga kraja. Sa sjetom se sjećam tog vremena, iako je bilo ratno i poratno vrijeme,  lijepo smo ga provodili, između ostalog i uz tenis.

TLRM: Pored tenisa dugo ste igrali stolni tenis. Možete li povući paralelu između ova dva sporta, je li znanje iz stolnog odmoglo/pomoglo u tenisu?

Josip: U pravu ste, dugo sam igrao rekreativno i stolni tenis. No, rekao bih da je prva ljubav uvijek bila veliki tenis. Zapravo sam došao na stolni tenis s pokretima karakterističnim za veliki tenis. Sjećam se dobro dok sam bio u klubu, da bi naš popularni „trena“, Toni Vranjić (za sve znan kao T) komentirao da igram stolni tenis sa zamasima kao da sam na velikom. Moram priznati da mi je trebalo jedno vrijeme da se prilagodim sitnim pokretima koji krase stolni tenis. 

T je uvijek bio od pomoći i davao konstruktivne savjete, čak smo i imali sparing mečeva gdje bih vježbao s njim, i sve to je naravno koristilo. U mnogome različit sport, ali ipak i sličan. Prema tome znanje, odnosno predznanje iz bilo kojeg od dva sporta može pomoći u igranju drugog. Treba malo da se čovjek „prešalta“, ali nije frka kad čovjek ima osnove i kad se nauči šta treba.

TLRM: Moramo ubaciti malo i edukacijskog sadržaja u ljetnim mjesecima. Možete li nam reći više o važnosti zagrijavanja i općenito fizičkih priprema za naše rekreativce, s obzirom da smo u ligi imali nekoliko ozljeda proteklog mjeseca?

Josip: Apsolutno pitanje na mjestu. Prvi priznajem da sam zanemarivao ovaj segment dok sam bio mlađi, to me i koštalo ozbiljnije povrede, zbog koje sam se udaljio od tenisa. Prije desetak godina na meču s kolegom sam ozljedio rame, točno znam da je greška bila zato što se nisam prethodno pripremio. Trebalo mi je dosta vremena da se vratim tenisu, sa strahom sam počeo lagano, ali evo sada igram bez problema, uz jednu od glavnih stavki, dobro istezanje i zagrijavanje prije svakog meča, ma koliko meč zahtjevan (nezahtjevan) bio. Radim često i s profesionalnim sportašima i vidim koja je važnost toga, čak bih rekao kod nas rekreativaca još i važnija. Prije svega trebamo u priliku poznavati naše tijelo i naše mogućnosti. Na primjer, ja sam potpuno svjestan da ne mogu pratiti zahtjevnije fizičke aktivnosti kao što sam to mogao s 20 godina, rekao bih da znam gdje mi je mjesto i u skladu s tim se ponašam. Tako savjetujem i drugim kolegama. 

Nije realno ako nismo u punoj trenaži izlaziti jednom tjedno i bez pripreme/zagrijavanja odigrati snažan meč, jer to gotovo u pravilu nosi u najmanju ruku upalu mišića i pratećih tkiva, a da ne govorim da se značajno povećava rizik od ozbiljnijih povreda. To su najčešće istegnuća ligamenata, uganuća zglobova, upalni procesi tetiva, kao i rupture mišića. Osobno sam bio svjedok kako je kolegi pukla (ruptura) Ahilova tetiva na terminu nogometa, bio je potpuno nezagrijan, i bio u naglom šprintu. Takve nagle aktivnosti bez posljedica mogu pretrpjeti osobe koje su u punom trenažnom pogonu, koje redovito obavljaju slične aktivnosti i čije je tijelo spremno za takav napor. 

No, mi kao rekreativci teško da možemo naći vremena da budemo u punom pogonu, kako treniranju, tako i mečevima, stoga treba isto dozirati. Imati pravilne razmake između mečeva, da se tijelo stigne regenerirati, prije svakog meča dobro pripremiti zglobove koji se najviše koriste, kao i istegnuti skupine mišića za koje se pretpostavlja da će biti najupregnutiji tijekom aktivnosti. Takva priprema obično rezultira manjim povredama i omogućava nam da duže vremena zadržimo željenu formu i uživamo u svima nam dragom sportu.

Također je bitna stavka i takozvani sindrom prenaprezanja. Primijetio sam da pojedini kolege u malo vremena odigraju puno mečeva, pa onda pauziraju dugo, pa opet puno mečeva, itd. Ni taj ritam nije potpuno ispravan, jer riskiramo da zbog sindroma prenaprezanja nastanu upalni procesi, a za sanaciju istih često treba vremena. Također kod nas rekreativaca nije pametno stalno mijenjati sportove, jer često mislimo da smo fizički spremni za neki drugi sport u kojem se koriste u većoj mjeri neke druge skupine mišića, pa onda idemo bez pravilnog zagrijavanja istih, te se nažalost razvijaju povrede

TLRM: Kako ocjenjujete projekt TLRM i koliko ste zadovoljni istim? 

Josip: Ja sam osobno ovim projektom prezadovoljan. To sam i rekao kolegama organizatorima, gdje god imam priliku i gdje se o tome priča idu samo riječi hvale. Ovo je strašna stvar napravljena za rekreativce u ovom sportu. Ušao sam u sve ne znajući kako će to izgledati, koliko ću moći posvetiti vremena i hoću li moći zbog ozljeda igrati.

No, u tolikoj mjeri sam se aktivirao, da sam nažalost stolni tenis u potpunosti morao staviti sa strane, što mi je posebno žao, jer i tamo ima izvrsne ekipe, ali kako sam ranije rekao, tenis je bila prva ljubav. Toliko pozitivne energije i ljudi na jednom mjestu, što bi pojedini kolege rekli, kao i naš dragi Gaga, svemir…

TLRM: Koji je rezultatski cilj za ovu godinu, opasne su pripreme odrađene s 'Dujmom' na friendly mečevima?

Josip: Zapravo za sada i nemam neki rezultatski imperativ. Želim podići kroz mečeve razinu svoje igre, mislim da će kroz to doći i rezultati. Nastojim igrati redovito, i već osjetim da pomalo napredujem. Također je bitno naglasiti i psihološki moment, svi znamo da je tenis mentalni sport. Riječ je o individualnom sportu, gdje sve ovisi o vama, naravno i protivniku, ali ako ste stabilni lakše se podnose i porazi, isto tako lakše se i pobjeđuje.  

Treba raditi i na tom segmentu i pokušati se svakim mečom popraviti. Treba biti redovit u aktivnostima, onda se i psiha popravlja, jer ponavljajući aktivnosti manje griješimo. Dujma i ja smo ih već masu odigrali, to su već klasici… Ovim putem ga pozdravljam, kao i sve teniske prijatelje s kojima sam bacio dosta mečeva.

TLRM: Poruka za suigrače, ali i buduće TLRMaše?

Josip: Dragi prijatelji/suigrači, maloprije sam spominjao ozljede, prva i glavna moja želja bila bi prigodna, kako sam medicinar po naravi, da se sačuvate od povreda. Bitno je da odete zdravi s meča, ma kakav on bio, nema veze ako izgubite, bit ćete taj dan tužni i već sljedeći meč će se stanje popraviti, ali ako se ozlijedite, to vas može udaljiti s terena duže vrijeme. Najbolje nažalost znaju neki od nas (Dujma, T, Deni…). 

Prema tome, dobra priprema, istezanje, zagrijavanje, doziranje mečeva, redovito igranje… Pokušajte se dovesti u taj niz, da igrate dugo i zdravo, te naravno da napredujete kao igrač. Za buduće članove mogu poručiti da se požure, jer kvaliteta lige se izrazito poboljšava, nema više slabih igrača, što kasnije uđete, više ćete kaskati. I kuma svog dugo nagovaram, nek samo pročita ovu prethodnu rečenicu, nikad neće bit dovoljno spreman, treba se u jednom trenutku odlučiti i ući u ligu, prepoznat će se.

Dragi suigrači, prijatelji, organizatori, zahvaljujem se što ste mi ukazali čast da kažem na našoj službenoj stranici koju riječ. Želim nam da liga što duže traje i da rastemo svakim danom, sve vas puno pozdravljam! Svemir…

Objavljeno: 16.8.2019. (Tenis Liga Mostar)

PRIJAVE ZA NOVU SEZONU

Prijave za novu sezonu traju do 19.08. Pozivamo sve zainteresirane da nam se obrate preko jedne od dolje dostupnih društvenih mreža, na kojima smo aktivni (Facebook, Instagram) te ukoliko bude nekih nejasnoća stojimo Vam na raspolaganju.

Službeni mail: tenisligamostar2017@gmail.com

 

Objavljeno: 11.8.2019. (Tenis Liga Mostar)

LJETO STIGLO, A S NJIM I NOVOSTI..

Ljetna je sezona pred nama, neki su na odmoru, no to ne vrijedi za organizatore koji rade punom parom.

Od danas možete naručiti nove majice TLRM, ovog puta radi se o majicama sastava pamuk/elastin - oprema GBT. Za informacije o cijeni, dostupnim veličinama te dizajnu javite se organizatorima.

 

PS: Od ovog tjedna, TK "Mostar" uveo je online rezervacije te savjetujemo sve naše članove da posjete stranicu TK "Mostar" i upoznaju se s pravilima online rezervacija koje su od ovog tjedna jedini način rezerviranja termina (radni dani!) u spomenutom klubu.

Objavljeno: 23.7.2019. (Tenis Liga Mostar)

INTERVIEW MJESECA: Boris Medak - Medo!

Kroz mnogobrojne intervjue u ovih nepunih godinu i pol odigravanja lige dotakli smo se jednog od naših najboljih igrača, ali i najboljih ljudi u TLRM. Jednog od onih koji su redovito prisutni na tribinama, druženjima, ali i jednog od onih koji se rado odazovu svakoj akciji u organizaciji Tenis lige rekreativaca Mostar. Naravno, riječ je o našem Borisu Medaku!

TLRM: Borise, reci nam nešto više o svojim teniskim početcima, kad si počeo igrati tenis i zašto?

Boris:Prije svega hvala na pozivu na intervju, moram priznat ida sam se vise spremao za ovaj intervju nego sto se spremam za meceve... E sad,počeci nemam pojma sto sam poceo, ali znam da je to bilo jako davno nekad u 3 osnovne na "bazenima" i na Vojnickom igralistu sa Prince crnom reketom koja je ubrzo stradala jer u to vrijeme Goran se gledao svaki dan. Tenis nije uvijek bio moja ljubav s obzirom da sam duze trenirao i igrao rukomet, ali  nekako je ipak tenis na kraju prevladao.

TLRM: Dijelom TLRM postao si pred sami kraj piramidalnog sustava. Što je bio okidač za priključenje ligi i kakva su ti dosadašnja iskustva u istoj?

Boris: Prosle sam se godine prikljucio kasnije zbog Hercegovina toura i turnira koje sam igrao, a zasluge svakako ima Deni Vlaho koji me je potaknuo i " nagovorio " da se prikljucim i zbog toga mu hvala.

Iskustva koja sam stekao.... Hmm svakakva, ali vecina njih se ne tice tenisa hahaha! Imam dosta iskustva u gubljenju meceva od jednog te istog covjeka, to je jedno od najvecih iskustava koje sam stekao. Ali jako je interesantno bar meni igrati meceve protiv nekoga tko posjeduje takve fizicke i psihicke kvalitete i mentalnu snagu za dobijanje kljucnih poena. 
 

TLRM: Prošle godine vodio si velike bitke s Igorom Musom, ap osebno nam j eu sjećanju finale Mastersa i 3 sata igre! Ove sezone zbog Igorove ozljede prometnuo si se u prvog igrača lige na rang listi. Što očekuješ od nastavka sezone?

Boris: Da se nadovezem na gospodina od kojeg sam stekao iskustvo .. Da, u pravu si bilo je dosta dobrih meceva sa Igorom prosle sezone i sigurno da je taj mec na Mastersu bas nekako ispao najuzbudljiviji kojeg naravno nisam dobio . Zao mi je da je Igor van terena ovaj jedan period ali uvjeren sam da ce se taj vratiti jos bolji ( iako ne znam sta vise moze popravit ) .Što se tiče prvog mjesta, iskreno ne zamaram se time. Veći mi pritisak prave neke osobe sto tipuju na mene pa ce morat placati neke vecere (kroz smijeh) ali ako i bude to prvo mjesto na kraju godine necu se buniti. Da budem iskren, od ostatka sezone ocukujem sve pobjede koliko god to zvučalo pretenciozno ali stvarno mi je to cilj. Sad jedno su zelje drugo je realnost pa cemo vidjeti s obzirom da su se ligi prikljucili jos neki jako dobri igraci sto mi je drago jer svatko igra drugaciji tenis. Volio bi da se pocne igrati malo vise napadacki tenis jer bi zanimljivost meceva sigurno bila veca , fali igraca poput Ćore (Ivan Ćorić) , Dare(Darko Marić), Dave (Davor Martinović), Jarka (Dalibor Jarak) koji preferiraju takav stil igre

TLRM: Najveća pobjeda, ali i poraz koji si najteže podnio?

Boris: Pobjeda nemam neku koju bi izdvojio svaka je bitna. Po meni bilo je tu stvarno teskih meceva sa Dubijem, Farukom, Ćorom, Sandrom, Denijem  i Jarkom, a sto se tice poraza svaki od Igora!  Ako bih morao izdvojiti jedan,  onda mec sa Mastersa gdje sam po meni mogao u vise navrata dobiti taj mec ali eto nije se dalo.

TLRM: TLRM nije samo igranje mečeva, već i druženje i ugodna atmosfera na tribinama, ali i van teniskih terena. Kako sebe vidiš u čitavoj priči? Nakon osvojenog turnira u Zadru, TLRM ekspedicija će sigurno put Makarske sredinom lipnja, očekuje li nas tvoj nastup?

Boris: Ovdje bih sad mogao napisati knjigu! Mozda je bolje pitanje kako mene drugi vide s obzirom da se ne ponasam u skladu svojih godina :)

Tokom zadnjih godinu dana koliko sam clan TLRM-a mogu reci da sam upoznao i da se intezivno druzim sa nekim stvarno divnim ljudima . Bilo bi glupo kada bih krenuo imenovati sad jer bih nekoga sigurno zaboravio. 
 
Ako izostavimo sva druzenja, vecere, izlaske, pica, dorucke ostaje nesto jos ljepse, a to su mnoge akcije i aktivnosti koje su ljudi ove grupe uradili i koje i dalje rade i mislim da u tome lezi veliki temelj ka sirenju TLRM-a. Iskreno se nadam da ce u buducnosti biti i vise clanova i da ce se i drugi ljudi aktivnije ukljuciti u djelovanje TLRM-a. Kod nas je toliko tesko naci neke pozitivne price, a mislim da je ova svakako jedna od njih.
 
 
Sto se tice Zadra, jedno savrseno putovanje koje je eto zavrsilo i titulom ne znam ni ja kako. Nazalost, ne planiram igrati vise turnira po Hrvatskoj , poucen proslogodisnjim iskustvima kada sam dok su se svi kupali i uzivali lagano u hladu uz pivu, ja igrao 6 meceva na plus 40, ove godine idem u ulozi savjetnika kome god bude trebao, a i ljeto je tako da cu odmarati gledajuci druge.

TLRM: Osvajač/ica Wimbledona?

Boris: Tenis u zadnje vrijeme pratim sve manje tako da cu vjerovatno biti los prognozer, ali volio bih da pobjednici budu Serena i Djokovic, zapravo bilo tko od velikr trojke jer ovi mlađi i dalje nisu izgleda dorasli njima. A mama ce to osvojit ako joj se bude dalo !

TLRM: Vidiš li povratak Davora Vidačka u više lige u skoroj budućnosti?

Boris: Hahaha moram se nasmijat ovdje, ali bas moram! Prije da ga vidim u nizoj ligi u skoroj buducnosti!  Drago mi je da postoji netko deblji od mene u Ligi. Salu na stranu, ja vidim D-a tamo gdje ni on sam sebe ne vidi tako da...

TLRM: Poruka za suigrače? 

Boris: Zelim svima prvenstveno zdravlja i manje ozljeda , zelim sto prije da se vrate neke od ikona ove lige ( Deni, Vranjic ) , zelim svima puno dobrih meceva , pobjeda i sto manje razbijenih reketa, sto vise dobrih prica kao sto ih je do sada bilo i da svi uzivaju kako na terenu tako jos vise van njega. Ljeto je pa tako da svima ugodan odmor od svega pa tako i od tenisa !

Objavljeno: 6.7.2019. (Tenis Liga Mostar)

PRIČA O TLRM: Iz pera organizatora (ep.1)

Priča o TLRM počinje sredinom 2017. godine, kada se kao nekadašnji dugogodišnji polaznik teniske škole u TK „Mostar“ uključujem na turnire iz serije „Hercegovina Tour“. Naime, premda je danas situacija znatno drukčija, unazad dvije godine nisam imao stalnih protivnika za mečeve te bi se to uglavnom svodilo na rijetko odigravanje  mečeva s popularnim 'T' (Toni Vranjić).

No, sudjelovanjem na turniru u Mostaru u organizaciji još jednog danas aktivnog TLRM-aša Denija Vlahe, te obnavljanjem nekih starih poznanstava (prije svega s danasnjim suorganizatorom Borisom Barbarićem s kojim sam čak na turniru odigrao meč 1.kola) , shvaćam da je mostarski rekreativni tenis poprilično kvalitetan, ali i da je broj rekreativaca pozamašan što će kasnije bit misao vodilja iza kompletnog projekta TLRM.

Sudjelujući na još par turnira HT-a , skupljanjem vrijednog iskustva igranja teških mečeva, ali i ostvarivanjem novih poznanstava koja su danas čvrsta prijateljstva, rađa se ideja teniske rekreativne lige u Mostaru. Kroz mečeve i druženje sa suorganizatorima Čovićem i Barbarićem, polako se čitava ideja oko TLRM oblikuje. S egzistiranjem je započela i teniska liga u Širokom Brijegu čiji nam se model  natjecanja na prvu svidio, a isti su prakticirale i pojedine lige rekreativaca u susjednoj Republici Hrvatskoj.

Backhand winner  (!) Borisa Barbarića, koliko god to neobično zvučalo, bio je okidač za osnivanje lige jer bi zaista bila šteta ne upoznati širi auditorijum sa širokom paletom udaraca koje Boris izvodi backhandom (jednoručni, dvoručni, paralele, dijagonale…). Idući backhand winner zabilježio je u trećem mjesecu lige kada je nakon tog winnera nestalo svjetla u jednom od balona TK „Mostar“!

Sam nastanak TLRM dogodio se poprilično spontano. Prilikom jednog druženja u restoranu TC (prosinac 2017.), odlučeno je da se krene u realizaciju projekta i da će se više-manje stvari rješavati u hodu. Na početku TLRM, pogotovo u prva 3 mjeseca aktivnog igranja, radilo se na puki entuzijazam organizatora, no to ćemo ostaviti za neki drugi put.

Lokalni portali su pružili podršku projektu te se može reći da se priča u vezi naše lige uspješno zakotrljala te su povratne informacije iz teniskih krugova bile pozitivne. Naravno, čitava organizacija koja je prethodila uspješnoj realizaciji projekta bila je zahtjevna i na trenutke mučna, no bez puno sumnji nastavljali smo s radom iznova sve odlučniji da budemo pokretači nekih boljih vremena kad je u pitanju rekreativni tenis ne samo u Mostaru, već i na širem području.

Budimo potpuno iskreni, očekivali smo brojku od nekih 25-30 igrača za koje smo htjeli da budu osnova za pozitivne povratne informacije čime bismo privukli nove igrače i našu tenisku zajednicu dodatno proširili. No, ubrzo je ta brojka pređena te smo okupili 65 teniskih rekreativaca s područja grada Mostara što nas čini izuzetno ponosnima danas kad se vratimo u to vrijeme. Istaknuo bih da je  bilo i dobronamjernih savjeta, kritika, ali i onih koji nisu vjerovali u dugoročnu stabilnost TLRM i mladi organizatorski tim koji kompletan projekt iznosi na svojim leđima.

S obzirom da smo započeli ligu u piramidalnom sustavu, ludilo koje je tu nastalo će biti opisano u narednoj epizodi ove priče. Na kraju bih se dotaknuo zajedničkog domjenka igrača i organizatora u prostorijama našeg generalnog sponzora lige, Euroherc osiguranja, gdje smo na najbolji način obilježili početak sezone za koju će se kasnije ispostaviti da je početak nečeg puno većeg nego što smo svi zajedno na početku mislili.

 

Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim igračima i sponzorima natjecanja koji su potpomogli rad TLRM.

 

Objavljeno: 28.5.2019. (Tenis Liga Mostar)

PREDSTAVLJAMO...Goran Kolobara - Gogo!

Danas ćemo vam predstaviti sudionika proteklog Mastersa, jedno od najugodnijih iznenađenja naše lige te stalnog sudionika druge lige TLRM, Gorana Kolobaru!

Gorana smo zamolili da nam kaže nešto više o sebi, cijelom projektu TLRM, ali i svojim nadanjima u nadolazećim sezonama..

"Uz tenis tu je i nogomet koji sam trenirao od sedme godine i prošao sve mlađe kategorije u Zrinjskom. Nakon toga, u juniorima prelazim u Branitelj par godina te završavam u Cimu gdje smo dvije godine igrali drugu ligu Federacije." 

Pored nogometa, Goran se oduvijek bavio tenisom, no ne učestalo kao što je to danas slučaj. Prokomentirao je i atmosferu koja okružuje TLRM.

" U teniskim sam vodama od ranog djetinjstva, iako je u startu to bila igra par puta godišnje na svima poznatom Vojničkom igralištu s još dvojicom aktivnih TLRM igrača - Livajom i Majstorovićem. Mreža sastavljena od milijun vrećica gdje uvijek ostaje dilema je li lopta ispod ili iznad mreže.. Osnivanjem TLRM, počeo sam aktivno igrati tenis i zadovoljan sam prvom sezonom u kojoj sam izborio završni Masters. Konkurencija je ove godine znatno jača, ali svakako očekujem odlazak na Masters! Najviše mi je u sjećanju ostalo druženje u Holiday home Rozić u Ilićima te domjenak na završetku sezone. Ne smijem zaboraviti ni svakodnevna okupljanja kod našeg šampiona Igora Muse u caffe Operi. Od mečeva koje sam izgubio, ostaje sjećanje na poraz od Barbe (Boris Barbarić nap.a) u starom sustavu i pobjeda protiv Damira Marića nakon velikog preokreta u super tiebreaku."

Goran je imao prigodnu poruku za suigrače, od kojih za neke misli da mogu uzdrmati sami vrh naše lige.

" Za suigrače imam poruku da izbjegavaju tiebreakove protiv mene (kroz smijeh). Rezultat je u drugom planu dok god se svi ovako dobro slažemo i družimo, samo nastavite! Ima nekoliko igrača koji se mogu umiješati u sami vrh u kojem se kvalitetom izdvojila trojka Musa, Medak i Karadža. Prije svega mislim na Ivana Ćorića, Dadu Primorca i uvijek neugodnog Dubija, a od ostalih tu su svakako Dado Jarak i Sandro Zovko te još par igrača od kojih nažalost dvojica već duže vrijeme vuku ozljede te se nadam da ćemo ih ubrzo gledati u punom pogonu na terenima (Vranjić , Vlaho)

VRANJIĆ/VLAHO - Ne mogu se odlučiti.. Neka bude 50-50, velika je šteta za TLRM što ih nema na terenima 

BARBARIĆ/VIDAČAK - Teško za prognozirati, no ipak dajem prednost Vidačku poznatijem kao D!

LIVAJA/MAJSTOROVIĆ - Ne bih komentirao niže lige haha. Prednost Livaji, iako je i ovaj duel jako neizvjestan. 

FEDERER/NADAL - Apsolutno Federer! Za mene najveći tenisač svih vremena!

MUSA/MEDAK - Iako ne igram napadački (jer ne znam), uvijek navijam za igrače koji idu za winnerom, zato mala prednost na stranu Medaka.

Objavljeno: 5.5.2019. (Tenis Liga Mostar)

HERCEGOVINA TOUR: TLRM ponovno dominira

Proteklog je mjeseca na terenima TK "Mostar" odigran turnir iz kalendara -35 Hercegovina toura. Rekordan broj igrača, velika posjećenost kao i vrhunska atmosfera obilježili su turnir u čijem su se finalu sastala upravo dva igrača Tenis lige rekreativaca Mostara.

Našim igračima, kao i organizatorima turnira čestitamo uz najavu skorašnjeg turnira parova u organizaciji naše lige.

Igor Musa - Boris Medak 6:1 6:2 

Objavljeno: 28.4.2019. (Tenis Liga Mostar)

Sudačka edukacija - Teniski savez BiH

Ovim putem obavještavamo sve naše članove, ali i one koji nas prate, ukoliko žele proći sudačku edukaciju/seminare , za iste se mogu prijaviti u TK "Mostar" te polaganjem istih postati suci unutar TSBiH.

 

Objavljeno: 21.4.2019. (Tenis Liga Mostar)

INTERVIEW MJESECA : Dragan Zubić Federer!

U linku ispod donosimo vam naš prvi video interview. Naš je gost bio dobri duh TLRM, Dragan Zubić - Gaga Federer! 

Pored interviewa, vrijedi istaknuti vijest da su predstavnici TLRM sudjelovali na turniru u Zadru u organizaciji HUT-a te da je naš Boris  Medak osvojio prvo mjesto u kategoriji -35!  (uskoro slike)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tNcn98YySsw&t=130s

Objavljeno: 18.4.2019. (Tenis Liga Mostar)

TLRM KVIZ: Ekipa 'Babayaro Bakayoko" na vrhu!

Sinoć je održan prvi kviz teniskog znanja "Retro asevi TLRM" u organizaciji naše lige. U fenomenalnoj atmosferi u caffe baru "Opera", devet se ekipa (40 igrača) borilo za laskavu titulu najboljih poznavatelja bijelog sporta.

Ovog puta pobjednička je ekipa "Babayaro Bakayoko" u sastavu: Zubić, Vlaho, Kolobara i Livaja.

Vrijedi istaknuti da je prije samog početka kviza, na opće oduševljenje prisutnih, emitirana premijera interviewa mjeseca s Draganom Zubićem.

Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su se odazvali i na bilo koji način pomogli pri organizaciji kviza i interviewa. Vrijedi napomenuti da su naše kolege iz teniskih rekreativnih liga Čitluk/Međugorje i Široki Brijeg bili prisutni na kvizu!

Najboljima čestitamo, a ostalima želimo više sreće idući put uz želje da svako iduće druženje bude još bolje i brojnije!

Više slika s kviza, kao i interview mjeseca, dostupni su na našoj Facebook stranici!

Objavljeno: 10.3.2019. (Tenis Liga Mostar)Arhiva vijesti
Kalendar Dodaj susret u kalendar
Prošlo:

16.09.2019 20:00, 3C. Liga, TK "Mostar"
Stjepan Livaja - Dejan Šupljeglav
16.09.2019 21:00, 1. Liga, TK "Mostar"
Boris Medak - Ivan Ćorić
Dolazi:

GDSI17.09.2019 19:00, 5F. Liga, TK "Stari Grad" Mostar
Josip Dragić - Vedo Nazdrajic H2H

GDSI17.09.2019 19:00, 4A. Liga, TK "Mostar"
Igor Colak - Arman Jasarevic H2H

GDSI17.09.2019 20:00, 2A. Liga, TK "Mostar"
Davorin Primorac - Darko Maric H2H

GDSI17.09.2019 20:00, 5D. Liga, TK "Mostar"
Igor Antunovic - Ivica Markovic H2H

GDSI18.09.2019 16:00, 4A. Liga, TK "Stari Grad" Mostar
Arman Jasarevic - Davor Popic H2H

GDSI20.09.2019 18:00, 2A. Liga, TK "Mostar"
Vedran Kordic - Darko Maric H2H

Administracija23.9.2019.
- Dodjeljuj se bodovi za neodigrane susrete
- Rješavaju se žalbe

24.09.2019
Kraj sezone 2019/08